Even Voorstellen Marc

Mijn naam is Marc (@mgva93) eigenaar en personal trainer van @dekluis_Ik sport al sinds ik 3 ben en ga veel uitdagingen aan. Zo doe ik dat ook met jouw doelstellingen.

Lees meer »

Even Voorstellen Chiron

Mijn naam is Chiron (@ck.highperformance) eigenaar en personal trainer van @dekluis_. ik streef naar maximale prestatie en het ontdekken van de ‘echte’ potentie. Ik focus me vooral op het bouwen van zelfvertrouwen door middel van lichamelijke/mentale transformatie.Ben jij bereid te ontdekken wat maximaal presteren voor jou inhoudt?

Lees meer »

InBody Scan bij De Kluis

Of je nu wilt afvallen of aankomen, de InBody Scan is een waardevol hulpmiddel om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Door deze lichaamssamenstellingsscan leer je te begrijpen hoe jouw spieren, vet en botten reageren op het aanpassen van je levensstijl. Jouw trainingsschema wordt aangepast naar aanleiding van de uitkomsten, waardoor de trainingen op maat gemaakt zijn voor jouw lichaam en doelen.

Lees meer »

Transformatie Sandra

-60kg het verhaal van @sandraakje 

Sandra, geboren met spina bifida (openrug op de L4-L5,lendenwervels) in 2021 geopereerd aan vastgegroeid zenuwbanen (tethered cord) gevolgen, zware disbalans in onderlichaam, verschil in spierweefsel in kuiten en door de operatie aan zenuwbanen verschuiven die elke maand een centimeter waardoor er verstoorde communicatie is tussen benen en hersens. Vergelijkbaar met iemand die na een beroerte weer dingen moet aanleren, is het nu andersom, de hersens weten het nog maar de spieren moeten het weer leren doen. Deze revalidatie gaat heel traag, iedere maand verschuiven deze zenuwbanen tot ze op hun uiteindelijke plek zijn gekomen, dit duurt zeker twee jaar en daarna pas is er de mogelijkheid om voor blijvend resultaat te gaan trainen. Marc heeft zich in al deze zaken verdiept en zorgt voor afwisselende trainingen gericht op balans, aanmaak spierweefsel in onderbenen en algehele fitheid. Ook heeft het trainen gezorgd dat ik nog eens tien kilo extra afgevallen ben. Maar het belangrijkste is dat ik zekerder ben wanneer ik loop en dit steeds meer automatisch gaat zonder bewust over elke stap te hoeven nadenken. Ik sta letterlijk steviger in mijn sportschoenen!

Lees meer »

Transformatie Kimberley

Ik ben Kimberley, 27 jaar. Ik woon in Zwijndrecht met mijn man en op 31 december 2022 zijn wij ouders geworden van onze zoon.

Na twee keer zelfstandig te zijn afgevallen, moest ik dit keer een andere manier vinden om af te vallen maar ook het resultaat te blijven behouden. In oktober 2020 ben ik terecht gekomen bij Marc. Ik begon met 89,7 kilo en eindigde vlak voor mijn zwangerschap rond de 72 kilo. De trainingen waren zwaar maar wel altijd erg gezellig. In de coronaperiode trainde we gewoon door maar dan buiten. Zowel met temperaturen onder de 0 als temperaturen boven de 30.

Door de zwangerschap heb ik heel vroeg bekkenklachten gekregen en kon ik eigenlijk niet meer sporten en zo kwamen de vele kilo’s weer eraan.. nu drie maanden na de bevalling zijn we weer begonnen om fit te worden. Ik heb er weer zin in om doelen te behalen.

Lees meer »