Onze diensten

PERSONAL TRAINING

Met Personal Training ga je samen met jouw personal trainer aan de slag met het bereiken van jouw fitness doelen. Samen met jouw trainer loop je een op maat gemaakt traject door voor het beste resultaat!

DUO TRAINING

Samen met een vriend(in), familielid, partner of sportmaatje trainen kan een goede extra stok achter de deur zijn. Daarom biedt De Kluis Duo Personal Training aan!

SMALL GROUP TRAINING

Mocht 1-op-1 Personal Training of Duo Personal Training te prijzig voor je zijn of sport je liever in een klein groepje onder begeleiding van een Personal Trainer? Dan is Small Group Training iets voor jou!

WEDSTRIJD COACHING

Heb jij altijd al gedroomd om een bodybuilding wedstrijd te doen? 

Samen met De Kluis zullen we de uitdaging aangaan om jouw lichaam te transformeren en je voor te bereiden op het podium. laat ons je begeleiden naar een onvergetelijk moment in de wereld van bodybuilding wedstrijden.

ONLINE COACHING

Heb je al wat fitness ervaring en ga je liever zelfstandig aan de slag met trainen? Bekijk dan de online Coaching Pakketten! Bij aanschaf van sommige Coaching Pakketten zit 1 Personal Training sessies inbegrepen waarin het trainingsschema wordt doorgenomen.

BEDRIJFS COACHING

Bij de Kluis geloven we dat een gezonde werkomgeving de sleutel is tot succes. Ben je op zoek naar een manier om jou en je collega's fit en gemotiveerd te krijgen en te houden? Ontdek onze bedrijfsfitnessprogramma's, speciaal ontworpen voor jouw team, om de productiviteit, het werkplezier, de samenhorigheid en het algehele welzijn te verbeteren.


Personal Training


Online Coaching