Massage Behandelingen


Welkom bij De Kluis in Alblasserdam, regio Drechtsteden! Ontsnap aan de dagelijkse stress en trakteer jezelf op een weldadige ervaring van ontspanning en herstel. Onze ervaren masseurs staan klaar om je een onvergetelijke massagebehandeling te bieden, waarbij aandacht voor jouw welzijn centraal staat.


Waarom massages bij De Kluis?

Massage is niet alleen een luxe, het is een essentieel onderdeel van zelfzorg. Onze op maat gemaakte massagebehandelingen zijn ontworpen om stress te verminderen, spierspanning te verlichten en het algehele welzijn te bevorderen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, herstel na een intensieve training of verlichting van specifieke klachten, onze deskundige masseurs zorgen voor een behandeling die perfect bij jou past.


Cupping Therapie:

Ervaar de unieke voordelen van cupping, een traditionele therapie die de afgelopen jaren aan populariteit heeft gewonnen. Bij De Kluis bieden we cupping als een aanvullende behandeling met specifieke voordelen:

  • Verbeterde Doorbloeding:

Cupping helpt de doorbloeding te bevorderen door een vacuüm te creëren tussen de huid en de cups. Dit resulteert in een verbeterde toevoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de behandelde gebieden.

  • Ontgifting van het Lichaam:

Door de cups op strategische punten te plaatsen, stimuleert cupping de lymfestroom, wat kan bijdragen aan de ontgifting van het lichaam. Het helpt bij het verwijderen van opgehoopte afvalstoffen en bevordert zo de algehele gezondheid.

  • Pijnverlichting:

Cupping kan effectief zijn bij het verminderen van pijn, met name bij spier- en gewrichtsproblemen. Het helpt de spanning in de spieren te verminderen en bevordert een sneller herstel van blessures.

 


Waar vind je ons?

Je vindt onze massage salon op een gunstige locatie aan de Newtonweg 6 in Alblasserdam (De Kluis), temidden van de prachtige regio Drechtsteden. De sfeervolle ambiance en professionele aanpak zorgen ervoor dat je volledig kunt genieten van je massage-ervaring.


Routebeschrijving naar Newtonweg 6:

Vanuit Dordrecht:

Neem de N3 richting Papendrecht/Alblasserdam. Volg de borden naar Alblasserdam en sla rechtsaf naar de Edisonweg. Vervolg de weg naar de Newtonweg, waar je onze massage salon aan de rechterkant vindt.

Vanuit Rotterdam:

Volg de A15 richting Gorinchem. Neem afslag 22 richting Alblasserdam. Sla rechtsaf naar de Edisonweg en ga verder op de Newtonweg. Onze salon bevindt zich aan de rechterzijde.


Contat: