Wedstrijd coaching

Welkom in wereld van bodybuilding, waar bij De Kluis vakmanschap en toewijding samensmelten om jouw ultieme fysiek te behalen. Bij De Kluis ligt de focus niet alleen op het bereiken van wedstrijd perfectie, maar ook op het ontwikkelen van mentale weerbaarheid en om op het podium te schitteren.

 

Onze ervaren coaches van De Kluis begeleiden je stap voor stap naar jouw wedstrijd, waar elke fase van jouw voorbereiding zorgvuldig wordt doordacht. Van op maat gemaakte trainingsprogramma's en voedingsbegeleiding tot gedetailleerde instructies over houding en presentatie, we leggen de nadruk op elk aspect van jouw prestatie. Bij De Kluis geloven we dat het niet alleen gaat om het bereiken van fysieke perfectie, maar ook om het ontwikkelen van zelfverzekerdheid en mentale focus die nodig zijn in een wedstrijdvoorbereiding.

 

Samen met De Kluis zullen we de uitdaging aangaan om jouw lichaam te transformeren en je voor te bereiden op het podium. laat ons je begeleiden naar een onvergetelijk moment in de wereld van bodybuilding wedstrijden.


Prijzen kast De Kluis

9 x 1e plek

11 x 2e plek

2 x 3e plek

 

1 x best posing

1 x overall


Wall of Fame


Geïnteresseerd in wedstrijd coaching?