InBody Scan bij De Kluis

Gepubliceerd op 15 mei 2023 om 11:20

Of je nu wilt afvallen of aankomen, de InBody Scan is een waardevol hulpmiddel om je te helpen bij het behalen van jouw doelen. Door deze lichaamssamenstellingsscan leer je te begrijpen hoe jouw spieren, vet en botten reageren op het aanpassen van je levensstijl. Jouw trainingsschema wordt aangepast naar aanleiding van de uitkomsten, waardoor de trainingen op maat gemaakt zijn voor jouw lichaam en doelen.

 

De InBody Scan meet vetmassa, spiermassa en lichaamswater in minder dan een minuut. Je kunt, op je sokken en schoenen na, al je kleding aanhouden. Het enige wat je hoeft te doen is op de voetplaat te staan en de handelektroden vast te houden. Vervolgens draait de machine een uitgebreide analyse uit. Deze analyse bestaat uit je lichaamssamenstelling, spier- en vet analyse en je lichaamsbalans. Zie onderstaande afbeelding voor een voorbeeld van het resultatenblad.

 

Leden van De Kluis worden eens per maand gemeten om de voortgang vast te leggen. Omdat de InBody Scan de gegevens onthoudt krijg je een duidelijk overzicht van jouw vooruitgang. Daarnaast kun je de app downloaden om de resultaten digitaal in te zien.

 

Niet alleen leden van De Kluis kunnen gebruik maken van de InBody Scan. Wil jij (eenmalig) een lichaamssamenstellingsscan doen? 

Bestel hem dan hier: InBody scan aanvragen